Provjereno, brzo i efikasno

NEON Televizija

Pokrenuta s ciljem  informisanja javnosti o lokalnim događajima, “Kalesija Online” je dugi niz godina vjerno i pouzdano informisala svoje čitaoce.  Godine rada i truda bile su uvjet da Kalesija Online postane prepoznatljiv brend, koji je nakon gotovo dvadeset godina od osnivanja odlučila da napravi korak dalje. Taj korak nosi  naziv “NEON Televizija”.

NEON Televizija osnovana je 2014. godine u mjesecu maju. Objektivno i blagovremeno izvještavanje temelji su na kojima je nastala naša televizija. Dobrobit građana, ljubav prema rodnom kraju i njegovim stanovnicima fokus je lokalne kalesijske televizijske kuće koja u svom programu ima sadržaje za sve gledaoce.

Osim redovnog izvještavanja o događajima bitnim za našu zajednicu, NEON Televizija emituje i vlastite emisije. U našem programu mogli ste i možete pratiti razne emisije ali i dokumentarne filmove o važnim historijskim događajima. Naš cilj je da promovišemo kulturu, sport, pozitivne primjere iz naše okoline, ali i da budemo uz naše gledaoce u teškim i tužnim trenucima.

Mi smo tu za i zbog Vas!

Vaša NEON Televizija

Najgledaniji sadržaji na NEON TV

Neke od naših emisija

NEON Televizija već četvrtu godinu uživo emituje jutarnji program. Možemo se pohvaliti da je emisija “NEON Jutro” jedna od najgledanijih, jer svakodnevno imamo interakciju sa našim gledateljima. Iako je ova godina bila veliki izazov za sve nas, zbog pandemije izazvane korona virusom, nismo prekidali emitovanje jutarnjeg programa. Željeli smo vam uljepšati jutra i našu pozitivnu energija prenijeti putem malih ekrana. Uživo, svakim danom osim nedjelje od 8:00 do 10:00.

Kroz emisiju “Ljepota života” želimo emitovati priče koje su dio naše kulture i tradicije, te emitivati svakodnevne priče iz naše okoline. Isto tako nadstojimo prezentirati rad naših vrijednih sugrađanski i sugrađana, kako bi njihov trud i rad bio motivacija drugim. Emituje se četvrtkom od 18:05 sati.

NEON info“, dnevna informativna emisija. Svakog radnog dana od 18:45 donosimo objektivne i provjerene informacije o dešavanjima u Kalesiji i Bosni i Hercegovini. Također, naše ekipe su na terenu i kamerom zabilježe važna dešavanja u našoj općini.

Kontaktirajte NEON Televiziju

Kontaktirajte nas za više informacija o NEON Televiziji.